Vanuit Holisme zie ik jou als mens in zijn totaliteit

9

Mijn hoofd staat continu aan

Als je veel in gedachten bent kun je een vol gevoel ervaren in je hoofd. Vaak gaan ze over iets dat is geweest of wat nog gaat komen. Dit zorgt ervoor dat je niet in dit moment leeft. Gedachten en overtuigingen kunnen je leven zo beïnvloeden dat je je geremd voelt om voluit te leven.

9

Mijn lijf doet niet wat ik wil

Fysieke klachten zoals bijvoorbeeld, hoog ademen, hyperventilatie, hoofdpijn, vermoeidheid of rugpijn kunnen signalen zijn dat je balans is verstoort. Je lichaam geeft aan dat je grens is bereikt. Belangrijk is om de oorzaak te onderzoeken van deze disbalans, want je lichaam is een spiegel van je bewustzijn.

9

Ik ben de regie kwijt over mijn leven

Als je het gevoel hebt dat alles je overkomt en je geen invloed meer ervaart in je leven kun je je stuurloos voelen. Gevoelens van angst, onzekerheid en stress kunnen je leven dan negatief beïnvloeden.

Loslaten van oude patronen

 

Door alles wat je hebt meegemaakt in je leven heb je jezelf afweermechanismen en overtuigingen eigen gemaakt. Deze zorgen ervoor dat je ‘oude’ pijn en verdriet niet hoeft te voelen. Deze patronen kunnen je leven zo beïnvloeden dat je allerlei klachten ervaart op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch of spiritueel niveau. Vaak heb je niet door dat je niet goed in contact staat met je lichaam. Het is je niet geleerd of je durft die emotie niet te voelen. Je kunt dan klachten ontwikkelen die eigenlijk een symptoom zijn van iets anders. Hyperventilatie kan bijvoorbeeld een symptoom zijn van angstklachten. Door hoog te ademen ga je weg van je gevoel. In een veilige omgeving en op een liefdevolle manier ondersteun ik je graag om oude patronen te laten vallen. Je gaat ervaren dat deze patronen niet meer bij je horen en je niet helpen om te groeien in ZIJN wie je in essentie bent.

Ontdek de kracht van jouw ADEM

Ik zie jou als mens geheel en compleet

 

Als Ademcoach en Holistische therapeut zie ik jou als mens in zijn totaliteit. Jouw lichaam bestaat uit een prachtig systeem waarin alles met elkaar in verbinding staat. Daarom kijk ik niet alleen naar een specifieke klacht. Er spelen namelijk veel factoren in het ontstaan van jouw klachten en pijn. Door een verstoring in dit systeem, kun je uit balans raken. Mijn sessies bestaan uit ademcoaching via de Methode Beter ademen®, Reiki, Holistische therapie en wandelcoaching.

Ik geloof in universele energie die altijd in en om ons heen is. In de behandelingen maak ik gebruik van mijn intuïtie om samen met jou tot de kern van jouw klachten te komen.

Je lichaam is een prachtig systeem 

Holisme

Holisme is een levensovertuiging waarin ervan uit wordt gegaan dat alles met elkaar in verbinding staat. Een klacht staat niet op zichzelf maar staat in verbinding met de 5 holistische niveaus. Fysiek (lichamelijk), mentaal (gedachten en overtuigingen), emotioneel
( gevoelens), energetisch (energie) en spiritueel (oorzaak/karma).

Methodieken

Tijdens mijn behandeling maak ik gebruik van verschillende methodes; Methode Beter ademen®,  Reiki behandelingen, de Sedona loslaat-methode, schaalwandelen, systemisch werk, visualisaties, meditaties, coachingskaarten, innerlijk kind, grondings-technieken, intenties en affirmaties en mindfulness.

Binnen of buiten

Ik ben een enorme natuurliefhebber en ik heb mijn eigen methode ontwikkeld om je te coachen met de natuur als spiegel van je ziel.  Dit is een heel doeltreffende manier om met behulp van metaforen of symbolen inzicht te krijgen in je bewustzijn. Al wandelend coach ik je terwijl jij je eigen stappen zet. Dit kan individueel of in groepsverband.

Ervaringen van mijn klanten

De behandeling van Angelique was heel bijzonder. Door de combinatie van praten en voelen kwam ik heel diep bij mijn gevoel en bij een ver weggestopte emotie. Dat gaf mij veel inzicht. Angelique geeft veel vertrouwen door haar liefdevolle aanpak en fijne stem. Hierdoor kon ik gemakkelijk en snel ontspannen.

Jos

Ik wilde graag leren om beter te voelen in plaats van alles uit mijn hoofd te benaderen. Angelique heeft me hierbij geholpen. Ik heb geleerd om een verbinding te maken tussen hoofd, hart en buik.  Angelique straalt rust uit en ik voelde me direct welkom en thuis. De gesprekken, wandelingen en reiki hebben me goed gedaan. Ik ervaar veel meer rust en ik kan veel meer in het moment zijn.

Selma

Hoe ik graag werk

 

Een gratis kennismaking van 30 minuten is mogelijk om te voelen of mijn aanbod bij jouw hulpvraag past. Als het voor jou goed voelt gaan we tijdens de eerste sessie samen je vraag of klacht onderzoeken. Op basis van mijn intuïtie maak ik voor jou een passend aanbod en in overleg is er veel mogelijk. Ik gebruik verschillende methodes die ik afwisselend inzet.

Beschikbaarheid van mijn diensten zijn in overleg. Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Dat kan via e-mail of het contactformulier op de website. Omdat ik geen wachtruimte heb verzoek ik je om op de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Tot 24-uur van te voren kun je onze afspraak kosteloos verplaatsen of annuleren. Daarna breng ik het volledige bedrag in rekening. Graag per pin betalen of gepast contant. Mijn uurtarief is inclusief BTW voor particulieren. Voor zakelijke tarieven kun je contact met me opnemen.

Ik ontmoet je graag.

Het is tijd om weer in je eigen kracht te gaan staan

ZIJN wie je bent

Ervaringen van mijn klanten

Angelique is een prachtige mooie vrouw die jouw kan helpen op een speelse wijze met oprechtheid en wijsheid. Liefdevol raakt ze je daar waar jouw groei en potentie zit. Werken aan een gezond zelfbeeld, dat je gaat voelen dat je er mag zijn, dat je mooi bent,  gezond, en vol vertrouwen jouw leven mag leven. Het is zo veilig om bij haar te zijn.

Ria

Vorig jaar februari kreeg ik corona. Resultaat ziek-moe-conditie weg en benauwdheidsklachten. Ik kreeg long-covid. Na driekwart jaar ben ik weer begonnen met werken maar ik merkte dat ik altijd moe wakker werd ondanks mijn 8 uur slaap. Totdat ik in contact kwam met Angelique. Ik ben super blij dat ik dit gedaan heb. Ik zat heel hoog in mijn ademhaling, dit verklaarde ook mijn vermoeidheid en hees zijn. Het was een rollercoaster van emoties, verdriet en vreugde omdat de methode echt iets in gang zette. Ze heeft ook een prettige stem om naar te luisteren, straalt rust uit en luistert ook oprecht naar je.  Dank je wel Angelique

Grietje

Je hoeft het niet alleen te doen

Als jij stappen zet loop ik een stukje met je mee