Selecteer een pagina

Over mij en waarbij ik je kan helpen

Angelique

 

Mijn naam is Angelique Anbergen. Ik ben Holistisch therapeut, Ademcoach/trainer en heb een Reiki master. Daarnaast heb ik een verpleegkundige achtergrond. Mijn praktijk heb ik aan huis.  Ik woon buitenaf met mijn man en kinderen en geniet dagelijks van de natuur en rust om mij heen. Samen met mijn honden wandel ik graag in de natuur waar ik tot rust kom en nieuwe energie opdoe. Ik heb veel ervaring in het revalideren van patiënten na een traumatisch letsel op fysiek, mentaal, energetisch en mentaal gebied. Wanneer je leven door omstandigheden ‘stil’ komt te staan, heb ik gemerkt dat ‘onderliggend lijden’ weer op de voorgrond kan treden. Misschien ervaar jij dat ook in je dagelijks leven. Wanneer je in je dagelijkse flow leeft en werkt, is er soms weinig tijd om stil te staan bij wat je nu werkelijk voelt. Totdat je leven stil staat en er ruimte ontstaat voor het toelaten van emoties en gevoelens. Voorbeelden zijn: het verlies van een baan, het verlies van dierbaren, een traumatische ervaring, ziekte, blijvende beperkingen en acceptatie problemen. Je lichaam en geest kunnen ineens volledig blokkeren.

 

Angelique Anbergen

Holistisch therapeut en Ademcoach/trainer

Volg mij op Social Media:

De afgelopen jaren heb ik mij verder ontwikkeld om oorzaken van stress, spanningen, beperkingen, acceptatie, pijn en verdriet in breder perspectief te zien. Ik heb zelf ervaren dat vanuit Holisme gezien niets op zichzelf staat. Alle niveaus van ons ZIJN, beïnvloeden elkaar voortdurend. De manier hoe jij met life-events omgaat heeft alles te maken met opvoeding,  ervaringen die je hebt opgedaan  en hoe overtuigingen en beschermingsmechanismen je leven beïnvloeden. Al deze ervaringen zorgen ervoor dat jij op jouw manier je leven inricht.

Soms is deze manier niet meer passend in jouw leven. Voel je dat de balans tussen draagkracht en draaglast niet meer in evenwicht is. Het is dan tijd voor een andere koers. In dit proces wil ik je graag begeleiden. Samen onderzoeken we de oorsprong van je klachten. Dit kan mooie inzichten en bewustwording geven. Dit proces vraagt begeleiding en dat is wat ik zo graag doe. De Methode Beter ademen is hierbij een mooie transformerende methode om dit proces aan te gaan. Jij mag kiezen!

Opleiding 1:

Holistisch therapeut stichting ZOMA

‘leven vanuit je essentie’

Geaccrediteerd door de KTNO en CRKBO

Opleiding 2:

Reiki master stichting ZOMA

‘werken met universele levensenergie’

Registratie vereniging Reiki-Master

Opleiding 3:

Coach en trainer Methode Beter ademen®

‘ ontspannen en in liefde ademen’

Adem Academi Nederland

Opleiding 4:

HBO verpleegkundige niveau 5

‘ervaring in belastbaarheids-problematiek’ 

BIG geregistreerd

 

Hoe klanten mij ervaren

Nadat ik vervroegd met pensioen ging kwam ik in aanraking met de ademcoaching van Angelique. Ze heeft me stapje voor stapje geleerd hoe ik dieper kan ademen en hoe ik mijn uitademing kan verlengen. Het was een mooie bewustwording. Tevens werd het ademen ook toegepast toen ik even “vast” zat. Angelique heeft me geholpen  anders naar een situatie te kijken en het los te laten doormiddel van het ademen. Angelique, bedankt voor bewust ademen, voor meer lucht, ontspanning en beter slapen. Je bent een warme, prachtige, vakbekwame persoonlijkheid.

Janita

Ademen heeft direkt invloed op je lichaam en geest

Ademen is leven