Selecteer een pagina

Over mij en waarbij ik je kan helpen

Angelique

Graag stel ik me even aan je voor.  Ik ben Angelique Anbergen en ik woon samen met mijn gezin in het buitengebied van Oudleusen (Dalfsen). Sinds 2019 ben ik een trotse eigenaar van Praktijk voor bewust-ZIJN. Op ons erf hebben we een mooie praktijk met de mogelijkheid tot overnachtingen gerealiseerd. En ik ben heel trots op het resultaat. Ook van cliënten krijg ik vaak te horen dat de sfeer van mijn praktijk erg prettig en warm is.

Ik houd van de natuur en wandel dagelijks met mijn honden in het bos. Tijdens het wandelen kom ik tot rust, doe ik nieuwe energie op en geniet ik enorm van bomen en vergezichten. Om mijn gezondheid fysiek en mentaal in balans te houden start ik mijn dag met ademoefeningen, bio- stretches, een meditatie en wissel af met zwemmen en koude training. Dit is een dagelijks ritueel geworden waarbij ik de dag rustig en heel bewust start. Ik sta er zelfs graag eerder voor op! In mijn praktijk coach en train ik cliënten in Beter Ademen om weer in verbinding te komen met  lichaam en geest voor meer innerlijke rust, ontspanning, verbinding en bewustwording. Ik ben graag van betekenis voor anderen en mijn holistisch mensbeeld maakt dat ik klachten nooit op zichzelf zie staan. Ons lichaam is een prachtig systeem waarin alles met elkaar in verbinding staat. Daarom is het zo belangrijk dat er een balans is tussen denken, voelen doen en zijn. Door je adem te verdiepen en te optimaliseren kom je meer in verbinding met je lichaam en bewustzijn. 

Angelique Anbergen

Holistisch therapeut en Ademcoach/trainer

Volg mij op Social Media:

Mijn achtergrond ligt in de reguliere gezondheidzorg. Ik ben HBO-verpleegkundige, heb een 2-jarige opleiding gedaan tot Holistisch therapeut en heb onlangs 2 jaar gestudeerd aan Adem Academie Nederland. Mijn expertise en passie ligt in het ademwerk en heeft mijn leven in al zijn facetten enorm veel opgeleverd. Ik voel me fitter, meer in balans, slaap beter, ben meer in het moment en kan een diepe dankbaarheid voelen voor alles wat is. Ondanks dat er ook verdriet en pijn is geweest. Veiligheid en vertrouwen zijn belangrijke kernwaarden voor mij.  Als coach ga ik samen met jou op pad. Jij gaat stappen maken en ik wandel met je mee. Je mag jezelf zijn, jezelf laten zien en groeien vanuit een diep vertrouwen. Ik stem me op je af en voel en zie wat er nodig is. 

De afgelopen jaren heb ik mij verder ontwikkeld om oorzaken van stress, spanningen, beperkingen, acceptatie, pijn en verdriet in breder perspectief te zien. Ik heb zelf ervaren dat vanuit Holisme gezien niets op zichzelf staat. Alle niveaus van ons ZIJN, beïnvloeden elkaar voortdurend. De manier hoe jij met life-events omgaat heeft veel te maken met opvoeding,  ervaringen die je hebt opgedaan en hoe overtuigingen en beschermingsmechanismen je leven beïnvloeden. Al deze ervaringen zorgen ervoor dat jij op jouw manier je leven inricht.

Soms is dit niet meer passend in jouw leven en voel je dat de balans tussen draagkracht en draaglast niet meer in evenwicht is. Het is dan tijd voor een andere koers. In dit proces wil ik je graag begeleiden. Samen onderzoeken we de oorsprong van je klachten. Dit kan mooie inzichten geven en een bewustwordingsproces op gang brengen. Dit vraagt begeleiding en dat is wat ik zo graag doe. Het Nieuwe Adem werk is hierbij een mooie transformerende manier om dit proces aan te gaan. Jij mag kiezen!

Opleiding 1:

Holistisch therapeut  ZOMA

‘leven vanuit je essentie’

Geaccrediteerd door de KTNO en CRKBO

Opleiding 2:

Reiki master stichting ZOMA

‘werken met universele levensenergie’

Registratie vereniging Reiki-Master

Opleiding 3:

Transformatief Adem  coach en trainer

‘Het Nieuwe Ademwerk®’

Adem Academie Nederland

 

Opleiding 4:

HBO verpleegkundige niveau 5

‘ervaring in belastbaarheids-problematiek’ 

BIG geregistreerd

 

Hoe klanten mij ervaren

Nadat ik vervroegd met pensioen ging kwam ik in aanraking met de ademcoaching van Angelique. Ze heeft me stapje voor stapje geleerd hoe ik dieper kan ademen en hoe ik mijn uitademing kan verlengen. Het was een mooie bewustwording. Tevens werd het ademen ook toegepast toen ik even “vast” zat. Angelique heeft me geholpen  anders naar een situatie te kijken en het los te laten doormiddel van het ademen. Angelique, bedankt voor bewust ademen, voor meer lucht, ontspanning en beter slapen. Je bent een warme, prachtige, vakbekwame persoonlijkheid.

Janita

Ademen heeft direkt invloed op je lichaam en geest

Ademen is leven