Selecteer een pagina

Leer de wijsheid van je lichaam herkennen en vind je eigen antwoorden

9

Mijn hoofd staat continu aan

Als je veel in gedachten bent  kun je een vol gevoel ervaren in je hoofd. Gedachten gaan vaak over iets dat is geweest of wat nog gaat komen. Dit zorgt ervoor dat je niet in dit moment leeft. Gedachten en overtuigingen kunnen je leven zo beïnvloeden dat je je geremd voelt om voluit te leven.

9

Mijn lijf doet niet wat ik wil

Fysieke klachten zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, vermoeidheid of rugpijn  kunnen signalen zijn dat je balans is verstoort. Je lichaam geeft aan dat je grens is bereikt. Belangrijk is om de oorzaak te onderzoeken van deze disbalans, want je lichaam is een spiegel van je bewustzijn.

9

Ik ben de regie kwijt over mijn leven

Als je het gevoel hebt dat alles je overkomt en je geen invloed meer ervaart in je leven kun je je stuurloos voelen. Gevoelens van angst, onzekerheid en stress kunnen je leven dan negatief beïnvloeden.

Door te luisteren naar je lichaam ervaar je weer grip op het leven

 

Door alles wat je hebt meegemaakt in je leven heb je jezelf afweermechanismen en overtuigingen eigen gemaakt. Deze zorgen ervoor dat je ‘oude’ pijn en verdriet niet hoeft te voelen. Deze patronen kunnen je leven zo beïnvloeden dat je allerlei klachten ervaart op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch of spiritueel niveau. Vaak heb je niet door dat je niet goed in contact staat met je lichaam. Het is je niet geleerd of je durft die emotie niet te voelen. Je kunt dan klachten ontwikkelen die eigenlijk een symptoom zijn van iets anders. Je lichaam raakt doorgaans niet direct uit balans. Je lichaam is namelijk heel slim. Maar als je langdurig onder stress staat, leeft vanuit je hoofd en je  grenzen niet goed kan voelen, kan je lichaam met allerlei symptomen gaan reageren en protesteren. Om de verbinding met je lichaam weer te voelen gaan we samen op pad. Ik loop met je mee om nieuwe wegen in te slaan. In een veilige omgeving en op een liefdevolle manier ondersteun ik je graag om oude patronen te laten vallen. Je ervaart dat deze patronen niet meer bij je horen en je niet helpen om te groeien in bewust-ZIJN .

Wees mild en liefdevol naar jezelf en volg je eigen pad

Ik zie jou als mens geheel en compleet

 

Als Holistisch therapeut zie ik jou als mens in zijn totaliteit. Jouw lichaam bestaat niet uit losse componenten maar uit een systeem waarin alles met elkaar in verbinding staat. Daarom kijk ik niet alleen naar een specifieke klacht. Er spelen veel factoren in het ontstaan van klachten en pijn. Oorzaken kunnen liggen in onverwerkte ervaringen uit je verleden of in je dagelijks leven. Of in behoeften waar niet aan zijn voldaan of waar je niet aan kunt voldoen. Als er een verstoring ontstaat op welk niveau dan ook, kun je uit balans raken. Mijn behandelingen bestaan uit een Holistische benadering waarin Reiki ondersteunend is. Ik geloof in universele energie die altijd in en om ons heen is. In de behandelingen maak ik gebruik van mijn intuïtie om samen met jou tot de kern van jouw klachten te komen.

Je lichaam is misschien wel slimmer dan je brein

Holistische therapie

Holisme is een levensovertuiging waarin ervan uit wordt gegaan dat alles met elkaar in verbinding staat. Een klacht staat niet op zichzelf maar staat in verbinding met de 5 holistische niveaus. Fysiek (lichamelijk), mentaal (gedachten en overtuigingen), emotioneel
( gevoelens), energetisch (energie) en spiritueel (oorzaak/karma). 

Methodieken

Tijdens mijn behandeling maak ik gebruik van verschillende methodes die ik intuïtief inzet. Reiki behandelingen, de Sedona loslaat-methode, schaalwandelen, systemisch werk, visualisaties, meditaties, coachingskaarten, innerlijk kind, grondings-technieken, intenties en affirmaties, mindfulness en ademhalingsoefeningen.  

Binnen of buiten

Ik ben een enorme natuurliefhebber en ik heb mijn eigen methode ontwikkeld om je te coachen met de natuur als spiegel van je ziel.  Dit is een heel doeltreffende manier om met behulp van metaforen of symbolen inzicht te krijgen in je bewustzijn. Al wandelend coach ik je terwijl jij je eigen stappen zet.

Ervaringen van mijn klanten

De behandeling van Angelique was heel bijzonder. Door de combinatie van praten en voelen kwam ik heel diep bij mijn gevoel en bij een ver weggestopte emotie. Dat gaf mij veel inzicht. Angelique geeft veel vertrouwen door haar liefdevolle aanpak en fijne stem. Hierdoor kon ik gemakkelijk en snel ontspannen.

Jos

Manager bedrijfsvoering

Ik wilde graag leren om beter te voelen in plaats van alles uit mijn hoofd te benaderen. Angelique heeft me hierbij geholpen. Ik heb geleerd om een verbinding te maken tussen hoofd, hart en buik.  Angelique straalt rust uit en ik voelde me direct welkom en thuis. De gesprekken, wandelingen en reiki hebben me goed gedaan. Ik ervaar veel meer rust en ik kan veel meer in het moment zijn.

Selma

Teammanager

Hoe ik werk

 

Een gratis kennismaking is mogelijk om te voelen of mijn aanbod is wat bij je past. Als het voor jou goed voelt gaan we tijdens de eerste sessie samen je vraag of klacht onderzoeken. In overleg is er qua sessies veel mogelijk. Ik luister naar je en zie je. Mijn intuïtie is leidend in de coaching en behandeling. Holisme is mijn uitgangspunt en daarom zie ik klachten als een uiting van disbalans op verschillende niveaus. Een behandeling kan zowel zittend, liggend of staand plaatsvinden. Kies je voor natuurcoaching? Dan gaan we samen naar buiten. Pas je kleding en schoeisel aan op het weer.

Beschikbaarheid van mijn diensten zijn in overleg. Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Dat kan via e-mail of het contactformulier op de website. Omdat ik geen wachtruimte heb verzoek ik je om op de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Tot 24-uur van te voren kun je onze afspraak kosteloos verplaatsen of annuleren. Daarna breng ik het volledige bedrag in rekening. Graag per pin betalen of gepast contant. Mijn uurtarief is inclusief BTW.

Ik ontmoet je graag.

Mooie vrouw, gun jezelf een waardevolle reis naar binnen!

ZIJN wie je bent

Ervaringen van mijn klanten

Angelique is een prachtige mooie vrouw die jouw kan helpen op een speelse wijze met oprechtheid en wijsheid. Liefdevol raakt ze je daar waar jouw groei en potentie zit. Werken aan een gezond zelfbeeld, dat je gaat voelen dat je er mag zijn, dat je mooi bent,  gezond, en vol vertrouwen jouw leven mag leven. Het is zo veilig om bij haar te zijn.

Ria

Eigenaar Yogaschool

Ik ben met Angelique in contact gekomen nadat ik vast liep tijdens mijn studie. Ik sliep heel slecht en was heel perfectionistisch. Fouten maken mocht ik niet van mezelf. Van Angelique heb ik geleerd om milder naar mezelf te kijken en mezelf toe te staan dat ik fouten mag maken. Ook heb ik geleerd hoe ik me kan ontspannen. Hierdoor werd ik minder gestrest en ging ik beter slapen.
Aniek

Student

Je hoeft het niet alleen te doen

Als jij stappen zet loop ik een stukje met je mee