Selecteer een pagina

Verlang jij ook naar meer innerlijke rust, energie en zelfvertrouwen?

9

Mijn hoofd staat continu aan

Als je veel in gedachten bent kun je een vol gevoel ervaren in je hoofd. Vaak gaan ze over iets dat is geweest of wat nog gaat komen. Je raakt als het ware uit verbinding. Het Nieuwe Ademwerk helpt je om te ontspannen en meer in verbinding te komen met je lichaam en geest door eenvoudige en praktische oefeningen. 

9

Ik kan me moeilijk ontspannen

Als je gespannen bent en stress ervaart reageert je lichaam hierop met hoog en veel ademen. Het accent ligt dan op de inademing waardoor je adem gaat HALEN. Het sympatische zenuwstelsel wordt hierdoor geactiveerd waardoor je allerlei fysieke en mentale klachten kan ervaren als bijvoorbeeld; hoofdpijn, vermoeidheid, overprikkeling, spierpijn en slecht slapen.

9

Ik heb weinig energie en ben moe

De manier waarop je ademt laat zien hoe jij in je vel zit. De adem kan voor je werken in een opwaartse spiraal. Er zijn ademoefeningen die je energie geven maar ook die de oorzaken van de vermoeidheid aan het licht brengen. En hoe mooi is het dat je de adem altijd bij je hebt. 

Loslaten van oude patronen

 

Door alles wat je hebt meegemaakt in je leven heb je afweermechanismen en overtuigingen eigen gemaakt. Deze zorgen ervoor dat je ‘oude’ pijn en verdriet niet hoeft te voelen. Het gaat meestal ongemerkt en vanzelf. Vaak zijn ze ontstaan in een vecht, vlucht en bevriezingsreactie. Deze patronen hadden destijds een functie maar kunnen je nu in het dagelijks leven flink tegenwerken. Bijvoorbeeld hoogademen bij iets wat spannend is. Of gaan snoepen bij vermoeidheid. Je raakt als het ware uit verbinding met jezelf omdat je dat vervelende gevoel of ongemak uit de weg wilt gaan. In een veilige omgeving en op een liefdevolle manier ondersteun ik je graag om oude patronen te doorzien en te ervaren waardoor ze getriggerd worden. Je gaat ervaren dat deze patronen niet meer bij je horen en je niet helpen om te groeien in ZIJN wie je in essentie bent.

Ontdek de kracht van jouw ADEM

Een optimale adem kan je helpen

 

Het Nieuwe Ademwerk® brengt je in een proces waardoor verschillende lagen in jou in beweging komen. Je leert te spelen met je adempatroon waardoor je nieuwe ontdekkingen ervaart.  Bijvoorbeeld een leeg hoofd zonder gedachten. Vermoeidheid en weinig energie uitblazen en strakke spieren leren  ontspannen en verzachten. Als vanzelf ontstaat er dan veel meer ontspanning in je hele systeem. Het hele proces brengt jou dichter bij jezelf en je doorziet de oorzaak van jou adempatroon die van invloed is op jou fysieke en mentale klachten. Je gaat begrijpen en aanvoelen hoe je je adem kan inzetten voor meer rust, ontspanning en zelfvertrouwen.

 

Je lichaam is een prachtig systeem

Holisme

Holisme is een levensovertuiging waarin ervan uit wordt gegaan dat alles met elkaar in verbinding staat. Een klacht staat niet op zichzelf maar staat in verbinding met de 5 holistische niveaus. Fysiek (lichamelijk), mentaal (gedachten en overtuigingen), emotioneel
( gevoelens), energetisch (energie) en spiritueel (oorzaak/karma).

Methodieken

Tijdens mijn behandeling maak ik gebruik van                            verschillende methodes;                                         Het Nieuwe Ademwerk®,  Reiki behandelingen, visualisaties, meditaties, coachingskaarten, innerlijk kind, grondings-technieken, intenties en mindfulness.

Binnen of buiten

Ik ben een enorme natuurliefhebber en ik heb mijn eigen methode ontwikkeld om je te coachen met de natuur als spiegel van je ziel.  Dit is een heel doeltreffende manier om met behulp van metaforen of symbolen inzicht te krijgen in je bewustzijn. Al wandelend coach ik je terwijl jij je eigen stappen zet. Dit kan individueel of in groepsverband.

Ervaringen van mijn klanten

De behandeling van Angelique was heel bijzonder. Door de combinatie van praten en voelen kwam ik heel diep bij mijn gevoel en bij een ver weggestopte emotie. Dat gaf mij veel inzicht. Angelique geeft veel vertrouwen door haar liefdevolle aanpak en fijne stem. Hierdoor kon ik gemakkelijk en snel ontspannen.

Jos

Ik wilde graag leren om beter te voelen in plaats van alles uit mijn hoofd te benaderen. Angelique heeft me hierbij geholpen. Ik heb geleerd om een verbinding te maken tussen hoofd, hart en buik.  Angelique straalt rust uit en ik voelde me direct welkom en thuis. De gesprekken, wandelingen en reiki hebben me goed gedaan. Ik ervaar veel meer rust en ik kan veel meer in het moment zijn.

Selma

Hoe ik graag werk

 

Een gratis kennismaking van 30 minuten is zowel fysiek als digitaal mogelijk om te voelen of mijn aanbod bij jouw hulpvraag past. Als het voor jou goed voelt plannen we een intake waarin we  samen je vraag of klacht onderzoeken. Dit duurt ongeveer een uur. Op basis van mijn intuïtie maak ik voor jou een passend aanbod en in overleg is er veel mogelijk. 

Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Dat kan via e-mail of het contactformulier op de website. Omdat ik geen wachtruimte heb verzoek ik je om op de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Tot 24-uur van te voren kun je onze afspraak kosteloos verplaatsen of annuleren. Daarna breng ik het volledige bedrag in rekening. Graag betalen via een digitaal betaalverzoek of gepast contant. Omdat ik onder een KOR val reken ik geen BTW. Voor zakelijke tarieven kun je contact met me opnemen.

Ik ben aangesloten bij Beroepsorganisatie CAT. Als CAT-therapeut val ik onder de Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten(GAT). GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz-geschillencommisie.

Ik ontmoet je graag.

Adem HALEN hoeft niet want adem is er!

Ervaringen van mijn klanten

Angelique is een prachtige mooie vrouw die jouw kan helpen op een speelse wijze met oprechtheid en wijsheid. Liefdevol raakt ze je daar waar jouw groei en potentie zit. Werken aan een gezond zelfbeeld, dat je gaat voelen dat je er mag zijn, dat je mooi bent,  gezond, en vol vertrouwen jouw leven mag leven. Het is zo veilig om bij haar te zijn.

Ria

Vorig jaar februari kreeg ik corona. Resultaat ziek-moe-conditie weg en benauwdheidsklachten. Ik kreeg long-covid. Na driekwart jaar ben ik weer begonnen met werken maar ik merkte dat ik altijd moe wakker werd ondanks mijn 8 uur slaap. Totdat ik in contact kwam met Angelique. Ik ben super blij dat ik dit gedaan heb. Ik zat heel hoog in mijn ademhaling, dit verklaarde ook mijn vermoeidheid en hees zijn. Het was een rollercoaster van emoties, verdriet en vreugde omdat de methode echt iets in gang zette. Ze heeft ook een prettige stem om naar te luisteren, straalt rust uit en luistert ook oprecht naar je.  Dank je wel Angelique

Grietje

Je hoeft het niet alleen te doen

Als jij stappen zet loop ik een stukje met je mee