Selecteer een pagina
Home » Blog » BEWUST-ZIJN » Wandelcoaching

Wandelcoaching

door | 26 mei, 2021 | BEWUST-ZIJN

Wandelen en verbinding maken

met je hart

 

Het was een succes mijn workshop wandelcoaching. Het thema was:
“ In verbinding met je hart ”

En die verbinding maken is zeker gelukt. Er hadden zich 2 deelnemers aangemeld die beide nieuwsgierig waren en wilden ervaren hoe je  wandelend verbinding kan maken met je hart in een prachtige omgeving. Graag vertel ik je meer over de inhoud van deze workshop.

Vertragen

We starten met wandelen in een traag tempo. Stapje voor stapje maak ik je bewust van je hele lichaam. Al wandelend maak je een soort van bodyscan waarbij de uitdaging zit in observeren en nieuwsgierig zijn naar je lijf. Met een open houding verwelkom je al je sensaties. Ook als je het lastig vindt om niet afgeleid te raken of als je niets voelt.  Alleen maar observeren zonder OORDEEL over jezelf. En dat is best een uitdaging! Want hoe snel gaat je hoofd het overnemen van je gevoel. Heel snel! Gedachten als, ik kan het niet, doe ik het wel goed, wat staat er nog op mijn lijstje vandaag, die rot knie doet weer pijn, als ik maar niet moet plassen onderweg enzovoort.

Gedachten                                                      

We zijn het gewend, die gedachten. Het gaat bijna vanzelf en het lijkt vaak alsof het je weinig moeite kost. Maar niets is minder waar. Het kost je ongemerkt juist veel energie. Alleen voel je dat niet. Het is een soort van automatisme geworden. Onderzocht is dat we dagelijks tussen de 12 en 60 duizend gedachten hebben. Ongelooflijk veel dus. Vaak zijn het gedachten die je gisteren ook al hebt gehad. Je valt dus eigenlijk voortdurend in herhaling. Zonde van je tijd en energie. En heel vaak kloppen onze gedachten ook niet. Het zijn vaak aannames en oordelen gebaseerd op angst.

Je Hart

Ons hart kent een hele andere energie en tempo. Ons hart staat voor zachtheid, liefde, verbinding, rust en vertrouwen. En juist dat wil ik je laten voelen tijdens deze prachtige workshop. Luisteren naar je hart, je verlangen, je ziel!

De opbouw van het programma zit hem in het stap voor stap contact maken met je lichaam. Juist door die vertraging maak je een hele bewuste verbinding met je lijf maar ook met je omgeving. Je zintuigen worden getrakteerd op al het moois onderweg. En dan is het prachtig om die verbinding met buiten en binnen samen te voegen. Ook gebruik ik in de oefeningen, symbolen en metaforen uit de natuur omdat dit vaak veel inzicht geeft.
Onderweg begeleid ik je in een prachtige energetische oefening waarbij ik je coach om te voelen en ervaren wat jouw hartverlangen is. Ik kan je verzekeren dat dit een hele mooie ervaring is!

Revieuw

” Al wandelend……veel langzamer dan ik gewend was, stap voor stap……letterlijk en figuurlijk. Niet denken maar voelen. En dat lukte omdat de coaching van Angelique oprecht, puur en liefdevol was. Ik durfde me te laten gaan en kwam door de stappen in de coaching van Angelique tot mijn KERN. Ik vond dit heel bijzonder om te ervaren”

Wil jij dit ook

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij dit ook ervaren? Dit kan individueel of in een groep. De thema’s van de workshop zijn telkens anders. Wil je een individuele wandelcoach sessie dan stem ik dit af op jouw vraag.
Je bent van harte welkom!

Over mij

Veiligheid en vertrouwen zijn mijn uitgangspunten tijdens de behandelingen

Gerelateerde artikelen

Gronden, hoe doe je dat

Gronden, hoe doe je dat

Een ander woord is AARDEN. Je maakt als het ware een verbinding tussen lichaam en geest door bewust contact te maken met de grond. Je gaat stevig met je voeten staan en voelt dat je in je kracht komt. Het is een belangrijke basis om regie te ervaren in je leven.

lees verder
KOUD douchen is HOT

KOUD douchen is HOT

Koud douchen is helemaal in! Je leest en hoort er veel over. En dat is niet voor niks. Koude training heeft namelijk veel gezondheidsvoordelen.
Voor veel mensen is het een uitdaging om met koud douchen te beginnen. Maar ben je eraan gewend bent dan wil je eigenlijk niet anders meer. Deze ervaring deel ik zelf ook. Voordat je met deze ervaring gaat beginnen wil ik je eerst laten weten wat koude training voor voordelen oplevert.
Tijdens de koude training zijn je ademhaling en mindset van groot belang. Waarom lees je verder in het blog. Daarnaast heb ik 10 tips voor je uitgewerkt hoe te beginnen met koude training onder de douche.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin